Monday, February 26, 2007

Interestings

Sometimes interesting things happen when you bother to help along a little and push good ideas. And sometimes interesting meetings take place in the most unlikely places and situations when you least expect them. Friday was a day for both kind of “interestings”. In best case scenario I will have something to write about in future in regards of both of them. But right now, let’s just say that, firstly, reading Oscar gossip is not only for pleasure any more and, secondly, that my Saturday afternoon offered me a lot more interesting entertainment than tidying up my home.

16 comments:

Karupoeg Pohhui said...

Ei tohi kirjutada blogi nii, kus sa nagu ütled midagi aga samas ei ütle ka .... Närvi ajab. Nagu horoskoop, loed ja loed aga sittagi ei saa teada, selline ümmargune mull. Ole konkreetsem Hernes! Ja kui kohe ei saa kirjutada siis kirjuta siis kui saad. Ma lubasin olla inimestega ausam ja konkreetsem, sina oled esimene!

Hernes said...

Kas sulle siis natuke põnevust ei meeldi, et nuputad, mis see võiks olla:)? See ju niikuinii rohkem mulle, et mingid asjad meelest ära ei läheks. Üldse on mu kirjutised siin ju sageli krüpteeritud ja kõik saavad neist erineval tasandil aru. Enamus filosoofilisi arutelusid on ka tavaliselt mu isiklike asjadega seotud jne.

Karupoeg Pohhui said...

Ma olen nõus, et blogid on väga erinevad ja järelikult sinu oma isiklikum kui minul. Aga mina näiteks ei käi sinu blogist põnevust otsimas ... ja ei viitsi arvata ka, et mis värk on. Ma loen erinevaid bloge, et olla kursis tuttavate ja sõprade argielus toimuvaga ... isiklikke asju kirjutati vanasti paberikandjale ja padja alla ja pandi tabalukk ka ette ... väikese venna pärast, aga kindlasti mitte internetti teistele lugemiseks või siis arvamiseks, isegi kui on krüpteeritud kujul. Ja see jutt Kadri, et kirjutad omale ... bull shit ... keegi ei kirjuta internetti omale :) ... Aga see on sinu blog ... ja minu omast erinev.

Hernes said...

My point exactly! Ehk et, muidugi ma ei kirjuta ainult endale, ja osaliselt on selle funktsioon just, et sõbrad saaks mu eluga kursis olla. Sellepärast ka inglise keeles, sest osad lugejad kaugetel maadel. Aga see on siiski MINU oma ja minu voli on asju kirjutada nii, nagu mulle meeldib:)

Karupoeg Pohhui said...

Sinu õigus on kirjutada, kuid mina kui lugeja võin kritiseerida.

Ma ei ründa sind Kadri ega sinu blogi ... aga sa ei ole aus ... enda vastu ja teiste

See ju niikuinii rohkem mulle: krüpteeritud kujul filosoofiliselt inglise keeles sinule :)

Ehk et, muidugi ma ei kirjuta ainult endale, ja osaliselt on selle funktsioon just, et sõbrad saaks mu eluga kursis olla

Nii suur vastuolu. Kellele siis? Endale või teistele? Või mitte kellelegi, kaasa arvatud endale?

Nele said...

noh mis toimub :) ei saa kaubale jah? pavestele meeldib konkreetsus. udu ajab meid hulluks. lihtsalt vihjeks :)

Karupoeg Pohhui said...

ajab küll ... paveseid ajab sitaks asju hulluks, ma tean, see on meie viga, mitte teiste ... seda tean ka. Ja pavesed on konkreetsed, seda tead sina ja tagasi me ka väga ei hoia seda sa tead ka. Aga loe oma blogi läbi "sinu tuttav/sõber prisma kes tuli lugema mis sinu elus hetkel toimub" ja sa siis äkki saad aru mis meid hulluks ajab. Ma usun, et sinu krüpteering on nii tugev, et 1a pärast ei saa sa ise ka aru mida sa kokku siin oled kirjutanud :)

PM said...

ma ei kuulu paveste klanni auväärsete liikmete hulka, aga kaldun siiski nende leeri:) et kui kirjutada, siis nii et aru ka saaks. kui Sa just ei ole elufilosofeerimislainel :P mul näiteks hetkel väga kripeldab, et mis siis ikka laupäeva hommik sulle tõi...

Anonymous said...

Võibolla on Kadril lihtsalt hetkeline suuremat sorti tähelepanuvajadus? Sellele olete mõelnud?

Hernes said...

Huvitav, et Sa selle kommentaari anonüümsena lisasid, muidu ju alati avalikult...
Ja tähelepanuvajadus on mul ikka konstantne.

Karupoeg Pohhui said...

kes see anonüümne oli?

Anonymous said...

Kommentaarid on palju põnevamad kui post ise :D Ja ei ole sama anonüümne. Ja olen anonüümne, sest MINA kommenteerin ja tahan just nii :D

Hernes said...

It's okey. Sina oled ka alati anonüümsena esinenud ja see on okei:)

Anonymous said...

Näh, ma täiesti nõustun teise anonüümsega. Kommentaarid ruulivad. Päh, elevus jäi kõik nüüd ju ära:) Tavaliselt hakatakse kohe anonüümseid pommitama ju:)
Kirjuta juba järgmine post parem!!! Ma kirjutan siis ka:)

Hernes said...

Issand, andke aega, sõbrad:)! Ma kohe varsti panen midagi uut, kiire on olnud.

Unknown said...

find thisadditional reading get redirected hereget redirected here click to read morearticle source