Wednesday, June 15, 2005

Wandering fever

Eilne Frida ja Mehhiko teema tekitas minus taas soovi…ei, mitte soovi…. vastupandamatu vajaduse, reisida. Kaua ma petan ennast mõtetega sellest, kuidas ma parem kogun raha, et oleks, mille eest asju osta, kui ma endale lõpuks korteri leian. Ma ei saa ilma reisimata elada!!! Ma närbun ära, nagu Nele banaanipuu. Ma elan parem ilma kapi või uue voodi või lauata, aga ma olen õnnelikum. And I know I cannot just shake it off! It’s time to take action!

“Internal burning… wandering fever…” Kalevala

6 comments:

Anonymous said...

N: Kui ma teaks peast seda reisimise tsitaati, mis sa mu LP Tai raamatu sisse kirjutasid, siis ma kirjutaks selle siia uuesti. Ongi haigus ja ei saagi ilma - ja need kes seda ei põe, ei saa sellest aru... :) Aga MINA tunnen su valu. Ja kui keegi muretseb, siis banaanipuu (mis närbus ära mu Mehhiko reisi ajal) on nüüd täies lehes ja hiilguses. Armastust vajas ta ainult. Ja tegelemist..

Anonymous said...

N: siiski.. olgem täpsed - banaan on lehttaim ( mitte puu) :) Nurmiko tädi mulle niimoodi ütles, kergelt ka silmadega ringe tehes, kui ma väetist läksin oma banaaniPUULE küsima :)

Anonymous said...

anni: i feel you...i'm sick too

Hernes said...

Firstly, thanks for "feelin" me, but it's ok, coz i'm gonna do sth about it:)
And secondly, Nele, the quote goes:
"For the born traveller, travelling is a besetting vice. Like other vices, it is imperious, demanding its victim's time, money, energy and the sacrifice of comfort." Aldous Huxley

yanmaneee said...

curry 5
yeezy
calvin klein underwear
lebron 15
ralph lauren uk
christian louboutin
ralph lauren uk
jordan 11
birkin bag
jordan shoes

Unknown said...

additional info bags replica gucci This Site best replica designer navigate to this web-site bags replica gucci