Tuesday, June 07, 2005

the beginning

Millalgi pidi see juhtuma, ühiskond surub peale. Kõik blogivad – pm, bojaaritar, lee, rõõmustüdruk ...jne. Ja nüüd, kus suvi tulemas (never mind the weather!), on ehk aega ka rohkem. Tegelikult on blogi mõte juba tükk aega küpsenud, aga igasuguseid takistusi on, esiteks muidugi – aeg, teiseks – kas mul jätkub järjepidevust, kolmandaks – kui ma ei oska nii ilusti teha kui lee, kas siis ongi mõtet ja neljandaks – et mis keeles – inglise keeles oleks ägedam ja mõnes mõttes lihtsam, aga eesti keel on kuidagi kodusem…jääb siis segiläbi.
Elame, näeme ja vaatame, mis saab. Kui see muuks hea ei ole, siis vähemalt reiside muljeid võiks siia küll mõnus olla kirja panna...

“This is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.” Churchill

11 comments:

Anonymous said...

you did it, luv .. so proud of ya ;)

Anonymous said...

N: Palju õnne :) jään siis huviga äratundmisrõõmu hetki ootama ...
Ja palun siis järjepidevalt ja jätkuvalt, mulle ei meeldi kui ma tulen siia ja midagi uut ei ole. Jah, MULLE ei meeldi. :)

Anonymous said...

Helen: Bienvenidos!

Anonymous said...

.. ja .. kuigi see on imeilus blog sul siin .. siis .. teoreetiliselt võib ju pidada ka läbirääkimisi .. et .. noh .. tekitada elevust või nii :) .. et .. kui uvi on, siis ma kuulan ettepanekuid ;)

Hernes said...

palun täpsusta:)

Anonymous said...

etnoh .. te siin mainisite, et disaini või nii teha blogile .. et .. ma võin abiks olla, kui vastav vajadus peaks kunagi tekkima ;)

Hernes said...

You are too kind:) võimalik, et mul lähebki abi tarvis, sest tundub, et ma ikka ei ole nii kõva arvutihunt, kui ma ise tahaks endast arvata. ütleme nii, et programmeerimisoskus vajab veel lihvimist:)

Anonymous said...

N: Hakkab pihta, ma täna tulin siia ja midagi uut ei olnud :):):)
Käisime ju jalgpalli vaatamas, kas sealt ei tulnud emotsioone? :)

Anonymous said...

ei tohi niimoodi kurjustada kohe esimesel nädalal! .. inime ikkagi ju alguses .. alguses ongi raske asju kirja panna .. raske leida aega ja sõnu ..

ja .. jah .. i AM too kind .. nii, et .. kui on mõtteid ja soove jne .. siis anna aga teada ..

Hernes said...

Ma tänan kõiki nii suure huvi eest ja lee-d minu kaitseks välja astumise eest...ja ms. impatient, there you go, just for you...new post!

Anonymous said...

golden goose
kyrie irving shoes
yeezy shoes
fear of god hoodie
golden goose
kd shoes
fear of god essentials hoodie
supreme clothing
off white
nike sb dunks