Thursday, August 07, 2008

Tallinn weather

Click on pic to see it bigger.

This is the weather forecast for the next 4 days in Tallinn Estonia, taken from different websites. Can't they agree on anything? Well, forgive me, but i choose to believe the first one, thank you very much! (and i don't care that it's the odd one out, i like that odd one the best)

6 comments:

Hernes said...

ok, ma ei saa aru, kui nüüd lähemalt uurida, milleks panna vihmapilv pildile, kui kirjas on, et sademete tõenäosus 20%. 20 on üks viiendik, see on ju vähe. krd pessimistid.

Anonymous said...

a mis need ilusad täringud seal on :)
-n-

Anonymous said...

aa ja veel. tead praegu pean nats kaitmsa neid sünoptikuid. näiteks tänane ilm. hommikul kui ärkasin oli meeletu vihm ja hall ja pime. kell 9. kell 11 kui tööle läksin, oli juba täispäike ja täiesti palav. ja nädala alguses oli 9 kraadi. no mida sellises olukorras siis peaks ennustusse kirjutama?segane värk :)
-n-

Hernes said...

yeah, i get it. mind ärritab see pessimism, et kui on 20% vihmavõimalus, siis pannakse tumehall vihmapilv, a äkki on päike hoopis!? eestlased, ma ütlen. ja need on jah mingid seletamatud täringud, isegi erinevat silmade arvu ei näita:)

Maekas said...

"Ja nüüd üks tarkusetera sünoptikutele. Mida täpsemalt te ilma ennustate, seda vähem rahvas teie peale vihastab."

Jürto Nii-Dommzonn

Anonymous said...

golden goose
kyrie irving shoes
yeezy shoes
fear of god hoodie
golden goose
kd shoes
fear of god essentials hoodie
supreme clothing
off white
nike sb dunks