Saturday, June 11, 2005

Ingel

Esimene osa mu nädalavahetusest oli täis gay-elamusi. Reedel PM soolaleib – väga gay (loe: rõõmus:). Vaatasime elukoha üle ja ootame uusi küllakutseid. Sellele järgnes Angel’is käik – väga gay (loe: kuidas tahad, nii rõõmus kui ka lihtsalt gay). Ühelt poolt on Ingel tänuväärne koht – seal saab toredate sõpradega mõnusalt pidutseda – muusika on alati hea, joogid maitsvad ja inimesed ilusad. Ka ei suru seal tüdrukutele ligi ennast rohkest alkoholist ilusaks ja enesekindlaks joonud mehepojad, kelle ainus eesmärk on keegi endale samal õhtul voodisse saada. Teiselt poolt tekib Angeli tantsivaid baaripoisse ja tegelikult üldse selles klubis ringi vaadates mõte, et “what a waste” – liiga palju liiga ilusaid ja naistemaailmale kadunud mehi. Tough luck, i say!
Ja kolmas gay-elamus oli juuksuriskäik. Mul oli esimest korda elus meesjuuksur – väga gay (kuigi ta seda ise ilmselt veel ei pruugigi teada). Nii tore polegi mul juuksuris ammu olnud – jutt jooksis, nalja sai ja pea tehti ilusaks. Juuksurpoisile mõeldes tekkis mul aga selline mõte, et kus Tartu gay-d väljas käivad - üksteist leiavad ja niisama funivad? Lisaks sellele, ma miskipärast ei usu ka, et Tartu üldse väga gay-friendly linn on, ja nii ilmselt ongi seal peidus mitmeid vaeseid hetero kesta aheldatud gaysid, kes ei saagi kapist välja tulla, sest kuhugi minna ja midagi teha niikuinii pole:)

“And all the best women are married. All the handsome men are gay. You feel deprived.” Robbie Williams

4 comments:

PM said...

tartu homode peale olen ka mina mõtelnud. sest ühtegi obvious kohta ju pole. äkki on mingid salaurkad siis... ja kunagi (nii mulle on väidetud) on nad illusioonis ka kohtunud.

Anonymous said...

hmm .. huvitav .. ma pole kunagi tartu gay'de peale mõelnud .. ja siis ma lugesin seda postitust .. ja siis juba nattuke nagu hakkasin mõtlema .. a siis loobusin ja mõtlesin oopis tallinna tüdrukute peale, kes viru tänaval miseelikutes ja viigipükstes sturt'ivad .. ja tuju läks jälle heaks ;)

Hernes said...

Ei tea kas Tallina Angel on Londoni Angeli järgi?

yanmaneee said...

curry 5
yeezy
calvin klein underwear
lebron 15
ralph lauren uk
christian louboutin
ralph lauren uk
jordan 11
birkin bag
jordan shoes